Vi skal overgå dine forvetninger

UpSource vil strekke seg langt for sine kunder. Vi skal gjøre det vi kan for å finne den riktige kandidaten til deg. Om det er innleie eller en rekruttering, så skal vi finne den best mulige kandidaten for deg og din bedrift.


Vårt ønske er at du får kandidater som vil lykkes i din bedrift, og klarer vi det har du som kunde lyktes i din rekruttering. Av denne grunn bruker vi mer tid enn mange av våre konkurrenter på å bli kjent med deg som kunde. UpSource sin prosess består alltid i minst ett møte med deg i forkant, på samme måte som vi alltid har et intervju med kandidatene våre. 

 

Prosessen videre avhenger av hva dine ønsker er. Vi skal arbeide effektivt og levere så raskt vi kan. Det er mulig vi har den rette kandidaten i vår base med over 10.000 kandidater, eller at noen i vårt nettverk kjenner din kandidat. Vi vil så intervjue personer og få kunnskap om deres motiver og karriereønsker. Vi gjennomfører referanseintervjuer og avanserte personlighetstester, for at du skal være så sikker som overhodet mulig på at dette er en kandidat som vil lykkes i din bedrift.

 

 • For noen kunder er vi bare med på å velge ut den beste kandidat av et utvalg gitt av våre kunder.
 • For andre kunder er vi inne for å sette sammen det beste teamet av eksisterende arbeidskraft.
 • Noen kunder ønsker å leie en leder eller en spesialist, men ikke ansette dem. Vi har den løsningen også.

 

Kontakt oss i dag så kan vi ha et første uforpliktende møte og diskutere din bedrifts fremtidige suksesskriterier for ansettelser.

 • Bergen: Christian Michelsens gate 4

  5012 Bergen, Tlf. 5536 6000

  Veibeskrivelse
 • Stavanger: Hospitalsgaten 6

  4006 Stavanger, Tlf. 5152 0400

  Veibeskrivelse